Priser for undersøgelse

De fleste patienter vi ser i kardiologiklinikken på Universitetshospitalet for Familiedyr har behov for en eller flere supplerende undersøgelser udover den kliniske undersøgelse. Ultralydsundersøgelse af hjertet er det hyppigste og ofte det mest informative undersøgelse vi anvender. Men også røntgenundersøgelse af hjerte og lunger samt undersøgelse af hjerterytme (EKG) kan være nødvendigt. For ældre patienter vil analyse af blodprøver for at vurdere organfunktion, blodprocent og betændelsestal ofte også være en god idé for at udelukke andre sygdomme der kan påvirke hjertet.

Nogle hjerteproblemer kan skyldes andre underliggende sygdomme og i disse tilfælde anbefales en mere dybdegående udredning med blandt andet blodprøver mv. I disse tilfælde kan der altid oplyses et prisoverslag inden undersøgelserne starter.

For patienter i akut hjertesvigt vil den indledende behandling medføre indlæggelse til akut medicinsk behandling og overvågning. Langt de fleste patienter i hjertesvigt kan gå hjem efter 1-2 døgns akutbehandling.

For oplysninger omkring priser og betalingsbetingelser kontaktes dyrehospitalet på 35 33 29 30 eller via dyrehospitalets hjemmeside .