Priser for undersøgelse – Københavns Universitet

kardiologi > Er du dyreejer? > Priser for undersøgelse

Priser for undersøgelse

Eksempler på gældende priser for kardiologisk udredning

En kardiologisk udredning af den stabile patient vil typisk bestå af en konsultation, ultralydsundersøgelse af hjertet samt røntgenbilleder af lungerne. For ældre patienter vil analyse af blodprøver for at vurdere organfunktion, blodprocent og betændelsestal ofte også være en god idé for at udelukke andre sygdomme der kan påvirke hjertet.

For patienter i akut hjertesvigt vil den indledende behandling medføre indlæggelse til akut medicinsk behandling og overvågning. Langt de fleste patienter i hjertesvigt kan gå hjem efter 1 døgns akutbehandling.

Eksempler på priser for specifikke kardiologisk undersøgelser findes nedenfor. Priserne er med forbehold for ændringer. For præcise oplysninger omkring priser og betalingsbetingelser kontaktes dyrehospitalet på 35 33 29 30 eller via dyrehospitalets hjemmeside .

Ultralydsundersøgelse hjerte (konsultation inklusiv)

kr. 1459,00

Ultralyd kontrol (indenfor 1 måned, inklusiv konsultation)

kr.  916,50

Elektrokardiogram (EKG) kr.  575,75
Røntgenundersøgelse (standard optagelse)

kr.  960,00

Blodtryksmåling kr.  235,95

HCM-attest (kat)

kr.  696,25

Hjerteattest til avlsbrug (hund)

kr. 1459,00

Bull terrier avlsscreening (hjerte, nyrer, patella)

kr. 2582,75

Priseksempler per 1. januar 2016 - med forbehold for ændringer

Langt de fleste patienter vi ser i kardiologigruppen på Universitetshospitalet for Familiedyr har behov for en eller flere supplerende undersøgelser udover den kliniske undersøgelse. Ultralydsundersøgelse af hjertet er det hyppigste og ofte det mest informative undersøgelse vi anvender. Men også røntgenundersøgelse af hjerte og lunger samt undersøgelse af hjerterytme (EKG) kan være nødvendigt.

Nogle hjerteproblemer kan skyldes andre underliggende sygdomme og i disse tilfælde anbefales en mere dybdegående udredning med blandt andet blodprøver mv. I disse tilfælde kan der altid oplyses et prisoverslag inden undersøgelserne starter.