Om klinikken

Kardiologiklinikken arbejder som en del af sektion for Kirurgi, Neurologi og Kardiologi på Universitetshospitalet for Familiedyr (tidligere Hospital for Mindre Husdyr, Landbohøjskolen).

Hjerteklinikken har 5 dyrlæger tilknyttet; Dyrlæge Jørgen Koch, Jakob Willesen, Maiken Thode Bach, Caroline Gleerup og Josefine Holt samt flere veterinærsygeplejersker med særlige efteruddannelse indenfor kardiologi. Vores interesseområder og kontaktinformation kan ses her på siden.

Udover dyrlæger og veterinærsygeplejersker har gruppen altid flere dyrlægestuderende tilknyttet i forbindelse med de studerendes afsluttende specialer samt i forbindelse med deres almindelige kliniske undervisning i veterinær kardiologi.

Hvilke opgaver har vi i kardiologigruppen?

Kardiologigruppen på Universitetshospitalet for Familiedyr har flere vigtige opgaver. Vi er dedikerede til at forbedre livskvaliteten hos vores patienter. Derudover er vi stærkt engagerede i forebyggelse af sygdomme samt udvikling og anvendelse af de nyeste diagnostiske metoder og behandlingsmuligheder. Vores forskning fokuserer på sygdomsårsager og -mekanismer bag hjertesygdomme samt avanceret diagnostik og behandling.

Formålet med kardiologigruppens arbejde kan sammenfattes i tre funktioner:

Hvem er vi?

Navn Titel Billede
Søg i Navn Søg i Titel
Caroline Høberg Gleerup Dyrlæge Billede af Caroline Høberg Gleerup
Jakob Willesen Lektor Billede af Jakob Willesen
Jørgen Koch Professor MSO Billede af Jørgen Koch
Maiken Bayer Thode Bach Studieadjunkt Billede af Maiken Bayer Thode Bach