Om klinikken

Kardiologiklinikken arbejder som en del af sektion for Kirurgi, Neurologi og Kardiologi på Universitetshospitalet for Familiedyr (tidligere Hospital for Mindre Husdyr, Landbohøjskolen).

Hjerteklinikken har 4 dyrlæger og 1 veterinærsygeplejerske tilknyttet, Dyrlæge Jørgen Koch, Jakob Willesen, Maiken Thode Bach og Anders Schrøder samt flere veterinærsygeplejersker med særlige efteruddannelse indenfor kardiologi. Derudover har klinikken tilknyttet en PhD-studerende Chayanon Choomposan. Vores interesseområder og kontaktinformation kan ses her på siden.

Udover dyrlæger og veterinærsygeplejersker har gruppen altid flere dyrlægestuderende tilknyttet i forbindelse med de studerendes afsluttende specialer samt i forbindelse med deres almindelige kliniske undervisning i veterinær kardiologi.

Hvilke opgaver har vi i kardiologigruppen?

Kardiologigruppen på Universitetshospitalet for Familiedyr har flere vigtige opgaver. Vi er dedikerede til at forbedre livskvaliteten hos vores patienter. Derudover er vi stærkt engagerede i forebyggelse af sygdomme samt udvikling og anvendelse af de nyeste diagnostiske metoder og behandlingsmuligheder. Vores forskning fokuserer på sygdomsårsager og -mekanismer bag hjertesygdomme samt avanceret diagnostik og behandling.

Formålet med kardiologigruppens arbejde kan sammenfattes i tre funktioner:

Hvem er vi?

Navn Titel Billede
Søg i Navn Søg i Titel
Jakob Willesen Lektor Billede af Jakob Willesen
Jørgen Koch Professor MSO Billede af Jørgen Koch
Maiken Bayer Thode Bach Ph.d.-stipendiat Billede af Maiken Bayer Thode Bach