Forskning i hjertesygdom hos kat styrkes – Københavns Universitet

kardiologi > Nyheder > 2009 > Forskning i hjertesygd...

01. januar 2001

Forskning i hjertesygdom hos kat styrkes

Velkommen til Dyrlæge Liselotte Christiansen

1. september 2009 blev kardiologigruppen udvidet med endnu en dyrlæge da Liselotte Christiansen begyndte sit 3-årige PhD-studie indenfor hypertrofisk kardiomyopati (HCM) hos kat. Hjertesygdomme hos kat har længe været et af kardiologigruppens forskningskernefelter og med Liselottes start styrkes dette forskningsområde yderligere. PhD-projektet er en udbygning af det gode samarbejde med Statens Serum Institut og hensigten med dette nye PhD-studie er at belyse molekylærgenetiske forandringer hos katte med HCM for at øge vores forståelse af sygdommens baggrund.

Liselotte kommer med sit projekt til at bygge videre på de resultater dyrlæge Sara Granström har frembragt over de sidste par år i forbindelse med hendes eget PhD-projekt.

Velkommen til Liselotte